Voor mij draait het fotograferen om meer dan alleen de foto zelf. Bij een fotoshoot in de buitenlucht maak ik er graag een beleving van. Door samen met jou af te stellen op welke locatie je de foto wilt maken en te luisteren naar jouw verhaal helpt dat mij foto’s te maken van jou samen met je partner of met je gezin, of uiteraard gewoon alleen van jou. 

Met deze werkwijze ben ik in staat unieke foto’s te maken die net dat beetje extra sfeer hebben. Ik maak dan ook bij voorkeur spontane foto’s en geen al te standaard ‘geposeerde’ foto’s. Al is een geposeerde foto uiteraard wel gewoon mogelijk.

Een foto zegt wat over jou als persoon, het weerspiegelt je karakter. Daarnaast is het voor sommige de mogelijkheid om een goede eerste indruk achter te laten. Of je nu een glimlach bij iemand op het gezicht wilt toveren of juist een zakelijke indruk achter wilt laten, ik help je met alle plezier!

Ben je geïnteresseerd in een portretshoot voor bijvoorbeeld een nieuwe profielfoto op Facebook of een zakelijke foto voor op LinkedIn? Of wil je een leuke gezinsfoto hebben om cadeau te geven. Neem dan contact op om de opties te bespreken!

Mensen